Hiusstudio Fresco

nuorekas ja laadukas parturi-kampaamo

Yksilöllisiä kampaamo- ja parturipalveluita Naantalissa

Hiusstudio Fresco on Naantalin keskustassa sijaitseva parturi-kampaamo, jossa sinua palvelevat hiusalan ammattilaiset Krista Oksa Ja Niina Ketvell. Asiakaskuntamme on laaja ja palvelemme ilolla kaikenikäisiä. Liikkeessämme opiskelijat ja eläkeläiset saavat 10 % alennuksen. Meille jokainen asiakas on tärkeä ja huomioimme aina asiakkaan yksilölliset toiveet.

Käytössämme on Lanzan värit ja kotihoitotuotteet

Ota yhteyttä ja varaa aika! »

Intohimo alaa kohtaan näkyy palveluissa

Meillä Hiusstudio Frescossa työn ilo näkyy asiakaspalvelussa ja haluamme aina tarjota asiakkaalle parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja autamme mielellämme valitsemaan sopivat palvelut. Koska asiakkaiden viihtyvyys on meille kunnia-asia, olemme keskittyneet myös kampaamon yleisilmeen ja sisustuksen ammattimaisuuteen. Meille voit tulla nauttimaan rentouttavan hetken samalla kun loihdimme hiuksesi mieleiseesi malliin. Olipa tyylisi perinteinen ja vakiintunut tai modernin rohkea, meiltä saat juuri Sinulle sopivia palveluita.

Monipuoliset kampaamopalvelut

Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluvat kampaamo- ja parturipalvelut, kuten permanentit, hiusten leikkaukset sekä värjäykset. Myös erilaiset muodonmuutokset sekä ripsien ja kulmien kestovärjäykset hoituvat meiltä sujuvasti. Juhlien lähestyessä saat meiltä tilanteeseen sopivat juhlakampaukset viimeistellysti ja toiveidesi mukaan.