Ammattitaitoiset kampaamopalvelut Naantalista

Intohimo alaa kohtaan näkyy palveluissa

Meillä Hiusstudio Frescossa työn ilo näkyy asiakaspalvelussa ja haluamme aina tarjota asiakkaalle parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja autamme mielellämme valitsemaan sopivat palvelut. Koska asiakkaiden viihtyvyys on meille kunnia-asia, olemme keskittyneet myös kampaamon yleisilmeen ja sisustuksen ammattimaisuuteen. Meille voit tulla nauttimaan rentouttavan hetken samalla kun loihdimme hiuksesi mieleiseesi malliin. Olipa tyylisi perinteinen ja vakiintunut tai modernin rohkea, meiltä saat juuri Sinulle sopivia palveluita.

kampaamo


parturi

Monipuoliset kampaamopalvelut 

Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluvat kampaamo- ja parturipalvelut, kuten permanentit, hiusten leikkaukset sekä värjäykset. Myös erilaiset muodonmuutokset sekä ripsien ja kulmien kestovärjäykset hoituvat meiltä sujuvasti. Juhlien lähestyessä saat meiltä tilanteeseen sopivat juhlakampaukset viimeistellysti ja toiveidesi mukaan.


Tuotesarjat

Kampaamossamme on käytössä Loreal Professionnel INOA -hiusvärejä ja liikkeestämme voit ostaa Total results-, Style Link-, Lanza sekä Biolage tuotesarjojen tuotteita.

  • INOA -hiusvärit ovat täysin ammoniakittomia ja tuoksuttomia. 
  • INOA SUPREME ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja antaa hiuksille tuuheutta ja vahvistusta. Värillä saat hiuksille kauniin hohteen, joka piristää tehokkaasti kasvojen yleisilmettä!
  • LANZA -healing hiustuotteet tukevat maailman tervettä ja kestävää kehitystä.
  • TOTAL RESULTS -sarjasta löydät monipuolisia tuotteita niin hiusten kosteutukseen, muotoiluun, suojaukseen, vahvistamiseen kuin korjaamiseen.
  • BIOLAGE -pieni valikoima hiuspohjan hyvinvoinnin ylläpitoon.
  • DESIGN PULSE ON NYT STYLE LINK!

Ota yhteyttä soittamalla tai yhteydenottolomakkeella – kerromme mielellämme lisätietoa tuotteista!

Ota yhteyttä! »